«Καίγονται» για βαθμούς στην τελευταία «στροφή»!

«Καίγονται» για βαθμούς στην τελευταία «στροφή»!

Στο Τσίρειο στάδιο θα κοντραριστούν δύο ομάδες που χρειάζονται βαθμούς στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Άρη να υποδέχεται τον Ερμή. Οι δύο ομάδες προέρχονται από απώλειες βαθμών, και το τρίποντο αποτελεί η προτεραιότητα τους.

Στην «ελαφρά ταξιαρχία» έχουν ως στόχο να επικρατήσουν για δεύτερη φορά στο «μαραθώνιο». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χριστόπουλος σκέφτεται να ξεκινήσει τον πολύπειρο Μαραγκουδάκη στην αρχική ενδεκάδα, παράλληλα με τον Νικολίτσα που ήρθε στην Κύπρο με βαρύ βιογραφικό.

Η αρχική ενδεκάδα αναμένεται να είναι η εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νουρεντινόσκι και στα άκρα της άμυνας οι Μουλόπουλος, Ευσταθίου. Στα σέντερ μπακ θα είναι οι Τρομπάροφ, Λεονάρντο και ο Χριστοφόρου πιο μπροστά. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Φράγκος – Παναγή ενώ στην επίθεση οι Αλέξε, Νικολίτσα, Γιούσεφ ή Μαραγκουδάκης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ισοπαλία απουσιάζει από το 2015, ενώ τον Μάιο του 2017 οι Λεμεσιανοί επικράτησαν με 2-0. Στην αντίπερα όχθη, ο Ερμής έρχεται από τρία άτυχα αποτελέσματα, ωστόσο, η «εικόνα» απέναντι στην Ανόρθωση αφήνει ελπίδες στο σύνολο της Αραδίππου. Ο Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει στον Γουίκς που αποχώρησε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και στον τραυματία Γεωργιάδη. Στα θετικά μπαίνουν οι επιστροφές των Ψάλτη – Πατσένκο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE