Προπώληση μέχρι τις 13:00! Κάλεσμα για βροντερό παρόν

Προπώληση μέχρι τις 13:00! Κάλεσμα για βροντερό παρόν

H ΑΕΛ με ανακοίνωση της το πρωί του Σαββάτου, ενημερώνει τους φίλους της Λεμεσιανής ομάδας ότι η προπώληση εισιτηρίων για το ματς με την Ανόρθωση θα συνεχιστεί μέχρι τις 13:00, ενώ παράλληλα κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Η ανακοίνωση:

Συνεχίζεται από τις 09:00 έως τις 13:00 στο AEL Limassol Shop η διάθεση των εισιτηρίων για το αποψινό (19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Τιμες εισιτηρίων 
Κανονικό: 15€
Μαθητικό: 10€
Παιδικό: 1€

Η ΑΕΛ καλεί τον γαλαζοκίτρινο κόσμο που θα δώσει το παρόν του στον αποψινό αγώνα να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές μας με πάθος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά πάντα μέσα στα σωστά πλαίσια! 🦁💪🏿💪🏻⚽️.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE