Είναι στα πάνω του…

Είναι στα πάνω του…

Την κατάλληλη περίοδο ο Ισπανός φορ τη ΑΕΛ, που ακούει στο όνομα Μιγκέλ Αρουαμπαρένα είναι στα πάνω του και βοηθάει τα μέγιστα στην ομάδα του.

Ο φορ των «γαλαζοκιτρίνων» σκόραρε στα τελευταία 4 παιχνίδια της ομάδας του, και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ και οι συνεργάτες του, περιμένουν από τον ποδοσφαιριστή τους να προσφέρει αρκετά και στο ντέρμπι με την «Κυρία».

Είναι καλό να σκοράρει στα εύκολα ματσάκια ο Αρουαμπαρένα αλλά… η ΑΕΛ θα τον χρειαστεί και εκεί που η μπάλα «καίει»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE