Με πεντέ σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Με πεντέ σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

O AΠΟΕΛ το απόγευμα της Παρασκευής (24/11) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης στον Αρχάγγελο ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή με την οποία θα μεταβεί στο ΓΣΠ για το τοπικό ντέρμπι με τους «μαυροπράσινους».

Η ενημέρωση από ΑΠΟΕΛ:

Eκτός οι Λάγο, Εφραίμ, Βινίσιους, Καρλάο και Αλωνεύτης.

Η αποστολή: Pérez, Gudiño, Παρασκευάς, Βούρος, Αλεξάνδρου, Μερκής, Rueda, Άδωνη, Morais, Farías, Souza, Μακρής, Αντωνίου, Ανδρέου, Oar, Zahid, Sallai, Ebecilio, Bertoglio, Poté, De Camargo, Grubač.

 Νέα προπόνησης

Φυσιοθεραπεία έκανε ο Waterman. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωάννου. Επιστρέφει αύριο στην Κύπρο ο Milanov.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE