H Σκαρίνου και το γκολ που ξόρκισε το φάντασμα…

H Σκαρίνου και το γκολ που ξόρκισε το φάντασμα…

Μέχρι τη σεζόν 2011-12, όπου είχαν ξεδιψάσει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όταν πήγαιναν να παίξουν με την Ανόρθωση στην προσωρινή της έδρας στην προσφυγιά, έχαναν από την… Σκαρίνου. Το Φεβράρη του 2012, όταν ο Ντόσσα Τζούνιορ σκόραρε με κεφαλιά προς το τέλος της αναμέτρησης, λες και ξόρκιζε το «φάντασμα».

Μετά απ’ αυτό το «ιστορικό» ματς, η Λεμεσιανή ομάδα, βρήκε άλλες τρεις φορές το… μονοπάτι και επέστρεψε με το τρίποντο στις αποσκευές της από τη Λάρνακα. Πέτυχε τρεις νίκες, με την υποσημείωση, ότι ο αγώνας των πλέι οφφ της αγωνιστικής περιόδου 2013-14, είχε διεξαχθεί στο ΓΣΖ και όχι στην έδρα της Ανόρθωσης.

Τα αποτελέσματα των αγώνων Ανόρθωση-ΑΕΛ στη Λάρνακα, από τη σεζόν 2011-12 κι έπειτα.

2016-17: Ανόρθωση-ΑΕΛ 0-0 / 0-1 (πλέι οφ)

2015-16: Ανόρθωση-ΑΕΛ 2-0

2014-15: Ανόρθωση-ΑΕΛ 2-1

2013-14: Ανόρθωση-ΑΕΛ 0-2 / 0-3 (πλέι οφ)

2012-13: Ανόρθωση-ΑΕΛ 1-1

2011-12: Ανόρθωση-ΑΕΛ 0-1 / 1-1 (πλέι οφ)

Κάθε χρόνο αλλάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, αλλά το ότι «γκρεμίστηκε» ο αρνητικός απολογισμός της ΑΕΛ στην έδρα της Ανόρθωσης τα τελευταία επτά χρόνια, θεωρούμε ότι παίζει κάποιο ρόλο στη ψυχολογία των παιχτών που θα μπουν αύριο βράδυ στο γήπεδο.

Αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που είναι στο ρετιρέ της βαθμολογίας και δεν έχει ηττηθεί ακόμα στις πρώτες 12 αγωνιστικές, ενδεχομένως να πουν πολλοί ότι και η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα για τη ΑΕΛ. Ωστόσο, όσοι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας, προέβησαν σε δημόσιες τοποθετήσεις τα τελευταία 24ωρα, τόνισαν ότι πάνε για να κυνηγήσουν το «διπλό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE