Ο στόχος των κολλητών…

Ο στόχος των κολλητών…

Φυσιολογικό είναι οι Μάγκλιτσα και Γιάκολις, να είναι αυτοκόλλητοι. Είναι τα μοναδικά μέλη της κροατικής παροικίας της ομάδας. 

Το καλό είναι ότι οι δυο επιθετικοί, έχουν τρομερά καλή χημεία και μέσα στον αγωνιστικό χώρο τις τελευταίες εβδομάδες. 

Αν βγει καμία καλή συνεργασία απόψε στο παιχνίδι με τη Λυόν, με πάσα Γιάκολις και γκολ Μάγκλιτσα, τότε θα είναι το πρώτο του 26χρονου σέντερ φορ στην Ευρώπη, με τα χρώματα του Απόλλωνα. 

Για τον Κροάτη εξτρέμ, θα είναι η 9η ασίστ που θα γίνει γκολ. Έχει μέχρι στιγμής 8 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.   

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE