Σε Απολλωνίστικο περιβάλλον ο Γκιέ!

Σε Απολλωνίστικο περιβάλλον ο Γκιέ!

Από τη στιγμή που η αποστολή του Απόλλωνα βρέθηκε κοντά στο… σπίτι του, ο Αμπραχάμ Γκιέ, δεν έχασε την ευκαιρία. 

Επισκέφτηκε χθες τους ανθρώπους, με πολλούς από τους οποίους συνεργάστηκε για 4 χρόνια. 

Ο Ιβοριανός επιθετικός, που ζει στη Γαλλία, λογικά θα είναι παρών απόψε και στο Grupama Stadium για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τη Λυόν. 

Ο Γκιέ πριν μερικές εβδομάδες αναγκάστηκε να εγκαταλείψει οριστικά την επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα, λόγω του γνωστού προβλήματα με την υγεία του. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE