Μετανιωμένος ο «Ρίκκι»… Τι θα άλλαζε;

Μετανιωμένος ο «Ρίκκι»… Τι θα άλλαζε;

Ένας ποδοσφαιριστής που σημάδεψε τον ΑΠΟΕΛ με την απόδοση του, ήταν ο Ρικάρντο Φερναντές. Ο πρώην παίκτης του «Αρχάγγελου», όχι μόνο συνεχίζει να παίζει μπάλα στην Πορτογαλία, αλλά τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Σε «μεγάλη» ηλικία ποδοσφαιρική ηλικία πια, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου, κάποια σημαντικά πράγματα για τους «πορτοκαλί».

Συγκεκριμένα, θα άλλαζε τις προσπάθειες του με σκοπό να επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ. Προφανώς, θα το έκανε πιο πιεστικά, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αργά!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE