Πήρε γεύση από «Groupama Stadium» ο Απόλλωνας (photos)

Πήρε γεύση από «Groupama Stadium» ο Απόλλωνας (photos)

Μετά την διάσκεψη τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή και του Βαλεντίν Ρομπέρζ για το επικείμενο παιχνίδι με την Λυών, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του “Groupama Stadium” και πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή είχαν την δυνατότητα να πάρουν γεύση από το στάδιο του αγώνα.

Στους «κυανόλευκους» αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Λυών μέσα στην Γαλλία.

[See image gallery at www.themasports.com]
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE