Σοκ στη Σεβίλλη λίγο μετά το επικό 3-3, διαγνώστηκε με καρκίνο ο προπονητής της…

Σοκ στη Σεβίλλη λίγο μετά το επικό 3-3, διαγνώστηκε με καρκίνο ο προπονητής της…

Σοκ στη Σεβίλλη μετά το επικό ματς κόντρα στη Λίβερπουλ, καθώς έγινε γνωστό πως ο τεχνικός των Ανδαλουσιανών πάσχει από καρκίνο του προστάτη.

Λίγο μετά το επικό ματς της Σεβίλλης με την Λίβερπουλ, όπου οι Σεβιγιάνοι κατάφεραν από το 0-3 να ισοφαρίσουν σε 3-3, ήρθε η άσχημη είδηση για την υγεία του Εδουάρδο Μπερίσο.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα ο 48χρονος τεχνικός της Σεβίλλης πάσχει από καρκίνο του προστάτη.

Ο Μπερίσο θα πρέπει να υποβληθεί σε θεραπεία και την Τετάρτη αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Σεβίλλη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE