«Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες έχουμε»

«Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες έχουμε»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε μετά την συντριβή από την Ρεάλ Μαδρίτης με 0-6 ο Μίκαελ Ποτέ.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ:

Για το αν το σκορ δείχνει την εικόνα του αγώνα: «Ήταν πολύ δύσκολο με τη Ρεάλ που είχαμε απέναντί μας. Κάναμε και λάθη που μας στοίχισαν».

Για τη συνέχεια: «Θέλαμε να πετύχουμε κάτι αλλά είμαστε ρεαλιστές. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να πάμε να δούμε τι θα πετύχουμε. Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες έχουμε αλλά πρέπει να πάμε για να παλέψουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE