Άρχισαν οι… εκδρομές με προορισμό την Λυών!

Άρχισαν οι… εκδρομές με προορισμό την Λυών!

Αρκετοί φίλοι του Απόλλωνα θα ταξιδέψουν στη Γαλλία για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Πέμπτης(23/11) κόντρα στην Λιόν.

Ήδη από το βράδυ της Τρίτης(21/11), αρκετοί “φυγάδες” ταξίδεψαν είτε μέσω Λονδίνου, είτε μέσω Βασιλείας για να βρεθούν στο Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ.

Μεταξύ τους και ο πρώην τερματοφύλακας και νυν μάνατζερ, Μιχάλης Χριστοφή, μαζί με το γιο του. Επίσης, αρκετά είναι και τα αντρόγυνα που ταξιδεύουν μέσω αυτών των πόλεων, με προορισμό την Λυών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE