ΠτΔ για αναβάθμιση από S&P: «Αντανακλά συνέπεια και υπευθυνότητα στις δημοσιονομικές μας επιλογές»
Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης για την αναβάθμιση από τους S&P.

Οι «πορτοκαλί» πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά η ανωτερότητα των «μικρών» της «Βασίλισσας» ήταν εμφανέστατη. Η Ρεάλ θα προσπαθήσει να αφήσει εκτός συνέχειας την Μπορούσια του Ντόρτμουντ, ωστόσο το «έργο» είναι δύσκολο, αφού οι Γερμανοί απέχουν δύο πόντους από την ισπανική ομάδα.

Το σκορ «άνοιξε» από τον Ντάνιελ Γκόμεθ (10΄), ενώ πήρε διαστάσεις με το τέρμα του Όσκαρ (27΄), σε μία φάση που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Παρασκεύας. Οι πρωτευουσιάνοι προσπάθησαν να αντιδράσουν «έφτιαξαν» πέντε φάσεις, αλλά δε βρήκαν στόχο, μένοντας στο ένα γκολ ενεργητικό σε όλες τις αγωνιστικές. Το 0-3 «γράφτηκε» ξανά από τον Όσκαρ, που πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα προς το τέλος του αγώνα.
Οι καλύτερες προσπάθειες των γηπεδούχων ήταν με τον Κούκο (47΄), και με τον Βελετίνα (71΄). Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε δοκάρι (35΄) με τον Ντάνι, ενώ ο δείκτης του σκορ ήταν ήδη στο 2-0.
Θυμίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ έχει έως τώρα μία νίκη έναντι της Τότεναμ με 1-0, και τέσσερις ήττες έχοντας ως συντελεστή τερμάτων 1-20.
Οι συνθέσεις:
ΑΠΟΕΛ: Παρασκευάς, Σωκράτους, Καραγιάννης, Άδωνη, Σκωττής, Στυλιανίδης, Αρτεμίου, Ανδρέου, Κούκου (Οκκαρίδης 77΄), Πάπουτσος (Βελετίνας 46′), Ναούμ (Πολυκάρπου 69′).
Ρεάλ Μαδρίτης: Fernandez, Lopez, Martin, Alberto (Perez 46′), Dani Gomez (Román 77′), Oscar, Cezar (Pedro 61′), Moha, Chust, Vacas Ruiz, Ortega.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




