Χαμός με το παιδί του Κύπριου πολιτικού που θα εμφανιστεί στο ΓΣΠ με τον Ρονάλτο (βίντεο)

Χαμός με το παιδί του Κύπριου πολιτικού που θα εμφανιστεί στο ΓΣΠ με τον Ρονάλτο (βίντεο)

Όπως κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο Κριστιάνο έχει τις ιδιοτροπίες του. Τι ζήτησε να φάει πριν την προπόνηση και σε ποιες θερμοκρασίες απαίτησε να είναι το νερό του μπάνιου του.

Ο συνεργάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Χάρης Παπαθεοχάρους εξασφάλισε βίντεο στο οποίο ο Κριστιάνο όταν πήγε για προπόνηση στο ΓΣΠ με το που είδε τον κύριο Μίλτο του έγνεψε και του υπόγραψε ένα αυτόγραφο, ενώ είδαμε επώνυμους και μη, να δίνουν αγώνα για ένα αυτόγραφο από τον άσσο της Ρεάλ Μαδρίτης και να μην έχουν καταφέρει να πάρουν ούτε ένα βλέμμα από τον Ρονάλντο.

Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό θέμα στο Tothemaonline.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE