Ποια «κόντρα» περιμένει ο Λιάσος…

Ποια «κόντρα» περιμένει ο Λιάσος…

Στην ψεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη στον Capital, ο προπονητής Λιάσος Λουκά, είπε για την Ανόρθωση και την ΑΕΛ, ότι σε γενικές γραμμές ακολουθούν την ίδια τακτική στη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

“Έχουν δυνατές άμυνες. Δύσκολα δέχονται τέρμα. Στα πρώτα τους παιχνίδια κέρδιζαν με ένα γκολ, αλλά στα τελευταία τους παιχνίδια σκοράρουν περισσότερο”

Έσταζε μέλι για τον Ντανιέλ Πράνιτς, προσθέτοντας ότι ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” του προκαλεί ενδιαφέρον η “κόντρα” που θα έχει ο Κροάτης αριστερός μπακ με τον Μάρκο Αιρόσα. 

Βεβαίως εναπόκειται στον Μπρούνο Μπαλταζάρ, αν θα ξεκινήσει ο Αγκολέζος δεξιός μπακ, αφού στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, χρησιμοποίησε τον Χάρη Κυριάκου στο δεξί άκρο της άμυνας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE