Αυτές είναι οι όμορφες στιγμές του Χαραλαμπίδη!

Αυτές είναι οι όμορφες στιγμές του Χαραλαμπίδη!

Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας (20-11) στην τηλεοπτική εκπομπή «Τετ α τετ» ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης αποκάλυψε τις πιο όμορφες στιγμές του στη ζωή του και στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Όσον αφορά την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του ήταν η γέννηση των δίδυμων κοριτσιών του, ενώ ποδοσφαιρικά το «μαγικό» (όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος) ταξίδι της πορείας του ΑΠΟΕΛ τη σεζόν 2011-2012 όταν βρέθηκε στους οκτώ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE