«Πριν τρεις βδομάδες καθόμουν…»

«Πριν τρεις βδομάδες καθόμουν…»

Ο Ισπανός τερμαφύλακας του ΑΠΟΕΛ, που ακούει στο όνομα Ναουζέτ Πέρεθ πριν τρεις βδομάδες ούτε καν το φανταζότανε ότι αυτή την στιγμή θα ήταν υποψήφιος βασικός τερματοφύλακας για το παιχνίδι με την Ρεάλ και ότι θα αγωνιζόταν στο Signal Iduna Park κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Ο Πέρεθ σε δηλώσεις του σε Ισπανικό μέσο (συγκεκριμένα στην Marca) ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για το ξεκίνημα του στον ΑΠΟΕΛ, με την αρχική του τοποθέτηση πραγματικά να τα λέει όλα «Πριν τρεις βδομάδες καθόμουν στο σπίτι μου», και ότι του ήρθε απροόπτο αυτό με την Λευκωσιάτικη ομάδα.

Παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός καθόταν στο σπίτι του πριν τρεις βδομάδες όπως ανέφερε πολύ καλά ο ίδιος, έδειξε πάντως να είναι πιο έτοιμος από ποτέ στον ΑΠΟΕΛ, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη και παράλληλα μια θέση στο αρχικό σχήμα των «γαλαζοκιτρίνων».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.