Δεν φταίνε…

Δεν φταίνε…

Η Ομόνοια προσπαθεί να ανακάμψει και να επιστρέψει στις επιτυχίες αλλά δεν βρίσκει τον τρόπο.

Φυσικά κάποιοι ποδοσφαιριστές όπως ο Ρενάτο Μαργκάσα, ο Ματ Ντάρμπισαιρ, αλλά ακόμη και ο Δημήτρης Χριστοφή προσπαθούν να πάρουν το βάρος της Ομόνοιας στις πλάτες του όμως από μόνοι τους δεν μπορούν.

Σίγουρα όλοι παίκτες δεν φταίνε, και δεν πρέπει φορτώνεται σε όλους το βάρος της ευθύνης για την εικόνα που παρουσιάζει η Ομόνοια απ την αρχή της σεζόν. Οι αρμόδιοι στο «τριφύλλι» θα πρέπει να κάτσουν και να αναζητήσουν τα λάθη για να τα διορθώσουν όσο είναι ακόμη νωρίς έτσι ώστε η Ομόνοια να βρει ξανά τον δρόμο της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.