Hγέτης Ντάνι! Μπορεί να «σηκώσει» κι άλλο την ΑΕΛ…

Hγέτης Ντάνι! Μπορεί να «σηκώσει» κι άλλο την ΑΕΛ…

Έχει κι η ΑΕΛ τον δικό της παίχτη-πριμαντόνα. Είναι ο Ντάνι Μπενίτεθ. Είχε καθοριστική συμβολή στη χθεσινή επιτυχία επί της Νέας Σαλαμίνας.

Με γλυκό σουτ άνοιξε το σκορ στη ημίωρο. Ήταν μόλις το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα (έχει σκοράρει και μια φορά στην Ευρώπη). Λίγο πριν το φινάλε έκανε ωραία επέλαση από αριστερά, την κατάλληλη στιγμή… έστειλε συστημένη σέντρα στον Αρουαμπαρένα, ο οποίος κλείδωσε το τρίποντο. 

Είχε ένα μήνα να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι (το τελευταίο ήταν στις 15 Οκτώβρη με την Πάφο) o Ισπανός εξτρέμ. Τον βοήθησε η διακοπή να καλύψει το χαμένο έδαφος. 

Τα γράψαμε ξανά, πριν κανένα δίμηνο, αν ο Ντάνι Μπενίτεθ είναι υγιής, αλλά και απόλυτα προσηλωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο, έχει τα εχέγγυα να κάνει… παπάδες στα κυπριακά γήπεδα. 

Είναι παίχτης που μπορεί -άμα είναι στη βραδιά του- να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Να κερδίσει παιχνίδια μόνος του. Αλλά και να ηγηθεί της προσπάθειας της Λεμεσιανής ομάδας, όχι μόνο να μείνει στην τρίτη θέση, αλλά να κυνηγήσει μεγαλύτερη υπέρβαση στην πορεία του πρωταθλήματος. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.