Ο «εκτελεστής» έδειξε… τον ιθύνων νου! (photos)

Ο «εκτελεστής» έδειξε… τον ιθύνων νου! (photos)

Ο Καμαρά ναι μεν πέτυχε το νικητήριο γκολ της «Κυρίας» στο ματς με τον Ερμή Αραδίππου, όμως για να έρθει αυτό χρειάστηκε και η συμβολή του Πράνιτς.

Ο Κροάτης πρώην άσσος του Παναθηναϊκού στα 35 του χρόνια δείχνει να σέβεται και με το παραπάνω το “ψωμί” που του δίνει η Ανόρθωση και τρώει, και κάθε βδομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο δίνει τον καλύτερο του εαυτό, συμβάλοντας στον μέγιστο βαθμό για να είναι η ομάδα της Αμμοχώστου εκεί που είναι.

Αυτό το αναγνωρίζουν και οι συμποδοσφαιριστές του, οι οποίο πραγματικά υποκλίνονται στο μεγαλείο αυτού του ποδοσφαιριστή, ένας εξ αυτών και ο «χρυσός» σκόρερ της Ανόρθωσης με τον Ερμή, ο οποίος παρά το γεγονός ότι πέτυχε το τέρμα… έδειξε τον ιθύνων νου για να έρθει αυτό.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.