Με «αέρα» του νέου «αφεντικού» για τη… ζημιά (γράφημα ενδεκάδας)

Με «αέρα» του νέου «αφεντικού» για τη… ζημιά (γράφημα ενδεκάδας)

Με ντεμπούτο στον πάγκο του νέου προπονητή, Γκόραν Μιλόγεβιτς, ο Ερμής Αραδίππου αντιμετωπίζει η ώρα 18:00 στο ΓΣΖ την Ανόρθωση για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Τρεις απουσίες έχουν οι «φτεροπόδαροι» για τη σημερινή αναμέτρηση, μιας και εκτός αποστολής είναι οι Ψάλτης, Γεωργιάδης και Πατσέκο.

Με τον νέο… αέρα οι Αραδιππιώτες ευελπιστούν ότι κάνουν τη ζημιά στην «Κυρία» και με αλλαγμένο, εντελώς βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο.

Πιθανό σχήμα για τον Ερμή Αραδίππου είναι Αραμπατζής κάτω από τα δοκάρια, Ιμερέκοφ Χριστοφή, Σανδραβέλης, Τσίνα η αμυντική τετράδα, Μαρτίνιουκ και Φρίμποργκ ως ανασταλτικά χαφ, με τον Γουίκς πιο μπροστά, οι Κωνσταντίνου και Εμεγκάρα στα «φτερά» και Τσούμου στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE