Καταρρέει η Αούστρια Βιέννης!

Καταρρέει η Αούστρια Βιέννης!

Την τέταρτη ήττα της στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της στην αυστριακή Bundesliga υπέστη η Αούστρια Βιέννης που έχασε με 3-2 εντός έδρας από την Αντμίρα.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στις εγχώριες υποχρεώσεις της, όπου η αμυντική συμπεριφορά που επιδεικνύει αποτελεί «αχίλλειο» πτέρνα της.

Στον αγώνα κόντρα στην Αντμίρα, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Βόστρι στο 37ο λεπτό, αλλά αρκούσε στις «τουλίπες» ένα πεντάλεπτο για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ με τους Φριζενμπίχλερ (59’) και Πιρές (63’). Ωστόσο, τα πολλά αμυντικά κενά και τα λάθη επέτρεψαν στην Αντμίρα αρχικά να ισοφαρίσει (67′ Κνασμούλνερ) και στο 88′ ο ίδιος παίκτης να ολοκληρώσει μία νέα ανατροπή και να χαρίσει ένα σπουδαίο τρίποντο, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια την Αούστρια.

Το τελικό 2-3 διατηρεί την ομάδα του Φινκ στους 19 πόντους και το -13 από την πρωτοπόρο Στουρμ Γκρατς μετά από 15 αγωνιστικές.

Αούστρια Βιέννης: Πεντς, Γλουχάκοβιτς, Καντίρι Μοχάμεντ, Μπόρκοβιτς, Σάλαμον, Σερμπέστ, Χολσχάουζερ (71’ Αμπντουλαΐ), Πιρές, Προκόπ, Τατζούρι (86’ Σαρχάρια), Φριζενμπίχλερ (81’ Μονσχάιν).

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.