Ανατριχιαστική χειρονομία των φιλάθλων, ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη (video)

Ανατριχιαστική χειρονομία των φιλάθλων, ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη (video)

Στο 12ο λεπτό του αγώνα της Φέγενορντ με την Φένλο, οι οπαδοί της ομάδας του Ρότερνταμ έκαναν μία εκπληκτική ενέργεια στη μνήμη του 6χρονου γιου του Μπραντ Τζόουνς, ο οποίος έφυγε από την ζωή σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια.

Το είχαν σχεδιάσει, το είχαν μελετήσει και το έκαναν πράξη. Στο 12ο λεπτό του αγώνα της Φέγενορντ με την Φένλο, οι οπαδοί της ομάδας του Ρότερνταμ έκαναν μία ανατριχιαστική χειρονομία. Άναψαν όλοι μαζί την οθόνη των κινητών τους τηλεφώνων για να τιμήσουν την μνήμη του 6χρονου γιου του τερματοφύλακα της ομάδας Μπράντ Τζόουνς, ο οποίος έφυγε από την ζωή χτυπημένος από την λευχαιμία στις 18 Νοεμβρίου του 2012.

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE