Κόλλησαν στο «Χ»… χάρη στον Χίντι!

Κόλλησαν στο «Χ»… χάρη στον Χίντι!

Σε ένα παιχνίδι αλληλεξουδετέρωσης, Ολυμπιακός και Άρης παρέμειναν «άσφαιροι» και κόλλησαν στην «λευκή» ισοπαλία.

Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, με τον Άρη να βρίσκει την πιο κλασσική. Σε πέναλτι του Αουρέλιο ο Χίντι μάντεψε σωστά δίνοντας ουσιαστικά τον βαθμό στους γηπεδούχους. Νωρίτερα η ελαφρά ταξιαρχία είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Αλέξε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χίντι, Πολυκάρπου, Πεχλιβάνης, Μιγκελίτο, Τόρες, Κάστρο (87′ Μενελάου), Παχίπης, Σαμάρας, Χριστοφίδης, Αντωνίου, Σωτηρίου

ΑΡΗΣ: Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου (85′ Αουρέλιο), Φράγκος (79′ Μαραγκουδάκης), Ντρομπάροφ, Πάγκαλος (58′ Γιούσεφ), Ντε Πάουλα, Παναγή, Κυριάκου, Νγκολόκ, Αλέξε

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE