Ένα τρίλεπτο αρκετό για να το… τσεπώσει!

Ένα τρίλεπτο αρκετό για να το… τσεπώσει!

Με τον «συνήθη ύποπτο», Φλοριάν Τολεμές, καθώς και με Ακοράν, η ΑΕΚ βρίσκεται μπροστά στο σκορ επί του Εθνικού στο Δασάκι της Άχνας για τη 12η αγωνιστική με 0-2 στο ημίχρονο. 

Ο Εθνικός προσπάθησε να ξαφνιάσει τους κιτρινοπράσινους με το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ενώ η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ χρειάστηκε να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να πάρει ρυθμό.

Οι γηπεδούχοι, έχοντας τον Γκιόργκι Τζιχράτζε για πρώτη φορά στον πάγκο τους έβαλαν στο πρώτο ημίωρο περίπου αρκετά δύσκολα στους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας.

Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ πήρε τα πάνω της στη συνέχεια για τα καλά και με τον Τολεμές στο 39΄ με κεφαλιά και τον Ακοράν στο 42΄ από κοντά πήρε το προβάδισμα με 0-2

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE