Ραντεβού στο Δασάκι…

Ραντεβού στο Δασάκι…

Η ΑΕΚ στις 18:00 θα αναμετρηθεί με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι με τους “κιτρινοπράσινους” να έχουν ως πρώτιστο στόχο τη νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γι αυτό τον λόγο η Διοίκηση της ομάδας της Λάρνακας με ανάρτηση της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, ανέβασε δύο φωτογραφίες (πανηγυρικό στιγμιότυπο και με τους φίλους της ΑΕΚ) θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κάνει κάλεσμα στους οπαδούς να δώσουν δυναμικά το παρόν τους στο γήπεδο.

Η σχετική ανάρτηση:

“Σε λιγότερο από τέσσερις ώρες (18:00) δίνουμε ραντεβού στο Δασάκι Άχνας για να στηρίξουμε δυναμικά την ομάδα μας στην αποστολη της κόντρα στον Εθνικό!”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE