«Ψήνεται» για Μπέιλ η Γιουνάιντετ

«Ψήνεται» για Μπέιλ η Γιουνάιντετ

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να βγάλει προς πώληση τον Γκάρεθ Μπέιλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη φορά θα κινηθεί δυναμικά για την απόκτησή του.

Oι τραυματισμοί του Μπέιλ προβληματίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σύμφωνα με τους Ισπανούς έχει πάρει την απόφαση να τον παραχωρήσει είτε τον Γενάρη είτε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παρά τους τραυματισμούς του Ουαλού άσου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει δυναμικό «μπάσιμο» για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως υποστηρίζει ο Guardian.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Μπέιλ συνδέεται με τους «Κόκκινους Διαβόλους», με τη Ρεάλ ως τώρα να έχει δείξει διάθεση να μην μπει σε διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πλέον η Γιουνάιτεντ βρίσκεται τον δρόμο ανοικτό για τη μεταγραφή του Ουαλού άσου, ο οποίος θα αποτελέσει τον πρώτο της μεταγραφικό στόχο, αλλά μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE