Αποδοκιμασίες σε Ποτέ και Τράττο

Αποδοκιμασίες σε Ποτέ και Τράττο

Ο Μίκαελ Ποτέ αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Ομόνοια και απόψε αγωνίζεται για πρώτη φορα ως αντίπαλος των “πράσινων”.

Όπως αναμενόταν, ο Αφρικανός επιθετικός αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο του “τριφυλλιού” αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα, όποτε γίνεται κάτοχος της μπάλας, ακούγονται σφυρίγματα και αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του, χωρίς πάντως η κατάσταση να ξεφύγει.

Επίσης, δέκτης αποδοκιμασίων από τον κόσμο της Ομόνοιας, έγινε σε κάποιες περιπτώσεις και ο διαιτητής του ντέρμπι, Λεόντιος Τράττος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE