Πηγαδάκι μεν και δε και στη… μέση το ντέρμπι!

Πηγαδάκι μεν και δε και στη… μέση το ντέρμπι!

Πηγαδάκι μεταξύ προέδρων και εκπροσώπων τύπου πριν την έναρξη του ντέρμπι αιωνίων, Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Από τους τυπικά γηπεδούχους, Αντώνης Τζιωνής και Ανδρέας Δημητρίου, από τους γαλαζοκίτρινους, Πρόδρομος Πετρίδης και Νεκτάριος Πετεβίνος.

Σίγουρα, είπαν αρκετά τόσο για την καυτή αυτή μάχη όσο δε και για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE