Παίζει στην Βραζιλία ο ΑΠΟΕΛ! Έγινε θέμα η συνεργασία του με Ατλέτικο Παραναένσε

Παίζει στην Βραζιλία ο ΑΠΟΕΛ! Έγινε θέμα η συνεργασία του με Ατλέτικο Παραναένσε

Το ESPN της Βραζιλίας κάνει ειδική αναφορά για την συνεργασία του ΑΠΟΕΛ μαζί με την Ατλέτικο Παραναένσε. Στο εν λόγω θέμα στο Βραζιλιάνικο ESPN δείχνει τον Πρόδρομο Πετρίδη και τους ανθρώπους του Βραζιλιάνικου συλλόγου να ποζάρουν μαζί κρατώντας τις φανέλες των δύο ομάδων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με αφορμή την συνεργασία τους αυτή, φιλοξενούνται και κάποιες σχετικές δηλώσεις του ισχυρού άνδρα των «γαλαζοκιτρίνων».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε αυτή την εταιρική σχέση. Η Aτλέτικο είναι ένας μεγάλος σύλλογος σε ένα από τα μεγαλύτερα… κέντρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που είναι η Βραζιλία. Η δομή της Ατλέτικο είναι άψογη και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τους έχουμε ως εταίρους από τούδε και στο εξής»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE