Αντιδράσεις…

Αντιδράσεις…

Ο Ποτέ σήμερα (17/11) θα κληθεί να αγωνιστεί κόντρα στην παλιά του ομάδα την Ομόνοια. Για τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή είναι το πρώτο «αιώνιο» του ντέρμπι με την φανέλα των «γαλαζοκίτρινων».

Το βράδυ (19:00) αναμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των χιλιάδων Ομονοιατών που θα βρεθούν στο ΓΣΠ, όταν δουν τον Μίκαελ Ποτέ να βγαίνει στο χορτάρι του γηπέδου της Πρωτεύουσας.

Το ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις αυτό δεν το ξεγράφει κανείς. Τώρα σε ποιο βαθμό θα είναι αυτές, αυτό θα περιμένουμε να το δούμε με το που θα εμφανιστεί ο Ποτέ με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ στον αγωνιστικό χώρο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE