Έτσι θα πάει στο «ντέρμπι» ο ΑΠΟΕΛ

Έτσι θα πάει στο «ντέρμπι» ο ΑΠΟΕΛ

Στον ΑΠΟΕΛ «τρίβουν» τα χέρια τους, διότι δεν αντιμετωπίζουν υπερβολικά προβλήματα, ενόψει του «ντέρμπι» της 12ης αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ.

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Εφραίμ όπως αναμενόταν, ενώ εκτός έμειναν οι Ορ, Μπερτόλιο.

Η Αποστολή: Pérez, Gudiño, Βούρος, Αλεξάνδρου, Lago, Μερκής, Rueda, Carlão, Morais, Vinícius, Farías, Souza, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μακρής, Αντωνίου, Zahid, Sallai, Ebecilio, Poté, De Camargo.

Τα νέα της προπόνησης είναι τα εξής: Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ιωάννου. Φυσιοθεραπεία ο Waterman. Το πρόγραμμα αποκατάστασης στη Βαρκελώνη συνεχίζει ο Milanov.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE