Να μην δώσουν… αφορμή

Να μην δώσουν… αφορμή

Σε ένα ντέρμπι όπως αυτό ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ,  κρύβεται πάντα μια ποδοσφαιρική αντιπαλότητα και η κάθε απερισκεψία ή ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να δώσει αφορμές και στις κερκίδες να ξεσπάσουν.

Οι ποδοσφαιριστές λοιπόν των δύο «μονομάχων» θα κληθούν να δείξουν μπροστά από χιλιάδες κόσμο, ποδοσφαιρικό πολιτισμό εντός των τεσσάρων γραμμών έτσι ώστε να κρατηθεί η τάξη και ηρεμία στις τέσσερις κερκίδες που θα κατακλυστούν από τους Ομονοιάτες και τους ΑΠΟΕΛίστες.

Εκτός φυσικά από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού (ποδοσφαιριστές – προπονητές), θα έχουν τεράστια ευθύνη και οι διαιτητές για να κρατηθεί η ηρεμία.

Ο Λεόντιος Τράττος και οι βοηθοί του οι οποίοι ορίστηκαν να διαιτητεύσουν τον αγώνα, θα κληθούν με τις αποφάσεις τους που θα παίρνουν κατά την διάρκεια του ματς να μην δώσουν την αφορμή να «ανάψουν» τα αίματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία

Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE