Ασύλληπτη γκάφα του Champions League: Έβαλαν… τουρκική σημαία στην ΑΕΚ! (pic)

Ασύλληπτη γκάφα του Champions League: Έβαλαν… τουρκική σημαία στην ΑΕΚ! (pic)

Μια τρομερή γκάφα έκαναν οι άνθρωποι που χειρίζονται τα social media του μπασκετικού Champions League!

Για την ακρίβεια, στο preview του αγώνα της ΑΕΚ με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας έγινε ένα λάθος με τις σημαίες και δίπλα στην «Ένωση» τοποθετήθηκε η τουρκική, όπως θα δείτε παρακάτω.

Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε πως το λάθος διορθώθηκε άμεσα, με την ελληνική σημαία να παίρνει τη θέση της δίπλα στους «κιτρινόμαυρους» και τη σλοβενική δίπλα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Το λάθος του BCL:

Και το σωστό «τιτίβισμα» στη συνέχεια:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE