Οι σκέψεις του Πάμπου για την ενδεκάδα στο «αιώνιο»

Οι σκέψεις του Πάμπου για την ενδεκάδα στο «αιώνιο»

Ο Πάμπος Χριστοδούλου προετοιμάζει πυρετωδώς την ομάδα του για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Παρασκευή 17/11.

Όλο το τελευταίο διάστημα γίνεται μια έντονη συζήτηση στα ποδοσφαιρικά στέκια που συχνάζουν κυρίως φίλοι της Ομόνοιας, για το πώς θα παρουσιάσει την ομάδα του ο Κύπριος τεχνικός στο ματς με τους «γαλαζοκιτρίνους», με στόχο φυσικά να «χτυπήσει» το πολυπόθητο τρίποντο.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του σίγουρα τον Φαμπρίτσιο (τιμωρημένος), ενώ όσον αφορά τους Παναγή, Εκίθα και Φάνο Κατελάρη, οι τελευταίες προπονήσεις των «τριφυλλοφόρων» θα είναι καθοριστικές για το αν θα προλάβουν να δώσουν το παρόν τους στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Συνεπώς με τα δεδομένα που έχουμε ενώπιον μας αρκετές θέσεις στο αρχικό σχήμα της Ομόνοια αποτελούν ερωτηματικό. Μια εξ αυτών που «καίει» ιδιαίτερα να είναι κι αυτή του τερματοφύλακα ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια.

Απ εκεί και πέρα ο τεχνικός της Ομόνοιας ίσως προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην μεσοαμυντική του γραμμή και με βάση των ποδοσφαιριστών που θα κληθούν να αγωνιστούν να δούμε και διαφοροποιήσεις στο πλάνο που θα ακολουθηθεί.

Επίσης να σημειώσουμε ότι ο Χριστοφή ο οποίος αγωνίστηκε και στα δύο φιλικά με την Εθνική Κύπρου «χτυπάει» δυνατά την πόρτα της ενδεκάδας, κι ίσως τον δούμε να παίρνει φανέλα βασικού στο ντέρμπι με τον Πάμπο Χριστοδούλου να περιμένει αρκετά από τον ποδοσφαιριστή, για να βοηθήσει το «τριφύλλι» να φτάσει στη νίκη.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» ναι μεν κρατάει επτασφράγιστα τα χαρτιά του, όμως είναι γεγονός ότι ετοιμάζει αλλαγές για το ντέρμπι, έτσι ώστε να παρουσιάσει την ομάδα του ετοιμοπόλεμη για να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει μετά από δύο αγωνιστικές στα θετικά αποτελέσματα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE