«Είμαι ο Βασιλιάς της Νέας Υόρκης» (photo)

«Είμαι ο Βασιλιάς της Νέας Υόρκης» (photo)

Το παιχνίδι του Μadison Square Garden είχε… δράμα με την μεγάλη ανατροπή των Καβαλίερς, μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά και ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Πριν καν ξεκινήσει το ματς, οι τόνοι είχαν ανέβει. Ο Λεμπρόν είχε δηλώσει πως οι Νικς θα έπρεπε να έχουν επιλέξει στο draft τον Ντένις Σμιθ Τζούνιορ αντί για τον Φρανκ Ντιλικινά, ρίχνοντας έτσι σπόντα για τον Φιλ Τζάκσον. Ο συμπαίκτης του Γάλλου, Ενές Καντέρ, το πήρε… προσωπικά και η κόντρα άνοιξε.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης, δημιουργήθηκε ένταση με πρωταγωνιστές τους Λεμπρόν-Καντέρ-Ντιλικινά η οποία εκτονώθηκε με τον Τζέιμς να φεύγει τελικά νικητής από το «MSG». Υπήρξε όμως και τρίτο ημίχρονο στην κόντρα. Ο Τούρκος σέντερ δήλωσε για τον Λεμπρόν πως «δεν με νοιάζει αν σε φωνάζουν βασιλιά, βασίλισσα ή πριγκίπισσα» με τον σταρ των Καβαλίερς να απαντά: «Εγώ είμαι ο Βασιλιάς, η σύζυγός μου η Βασίλισσα και η κόρη μου η πριγκίπισσα».

Ούτε εκεί όμως γράφτηκε η τελευταία πράξη της κόντρας. Αρκετές ώρες μετά τη λήξη του αγώνα και τη νίκη των «Καβς», ο Λεμπρόν postαρε μία φωτογραφία στο instagram και έγραψε: «Παρακαλώ… Είμαι ο Βασιλιάς της Νέας Υόρκης».

Δείτε το επίμαχο post:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE