Επικράτησε δύσκολα της ΑΕΚ και «πάτησε» κορυφή!

Επικράτησε δύσκολα της ΑΕΚ και «πάτησε» κορυφή!

Στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Φούτσαλ, η Ομόνοια Αραράτ κέρδισε με 2-1 την ΑΕΚ στο Κίτιον.

Οι Λαρνακείς που έβαλαν δύσκολα στους “πράσινους”, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Πλέον η Ομόνοια Αραράτ με το αυτό το τρίποντο έφτασαν τους 19 βαθμούς και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η νίκη για τους “πράσινους” ήρθε από δύο τέρματα του Κωνσταντίνου Ανδρέου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βόμβες» Δρουσιώτη λίγο πριν την κατάθεση: Δημοσιεύει στοιχεία για 275.000 ευρώ και μετρητά σε βαλίτσες

«Βόμβες» Δρουσιώτη λίγο πριν την κατάθεση: Δημοσιεύει στοιχεία για 275.000 ευρώ και μετρητά σε βαλίτσες

Σε μια κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό σεισμό προχώρησε ο ερευνητής και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης, λίγη μόλις ώρα πριν περάσει το κατώφλι για την προγραμματισμένη του κατάθεση ενώπιον της Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE