Μεγάλο ερωτηματικό…

Μεγάλο ερωτηματικό…

Λίγο το γεγονός ότι είναι καθημερινή (εργάσιμο της ημέρας) και λίγο η τελευταία ισοπαλία με τον Άρη Λεμεσού (έφερε την απογοήτευση) η παρουσία του κόσμου της Ομόνοιας στις κερκίδες του ΓΣΠ στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα αποτελέσει ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Η «δίψα» για επιστροφή στις επιτυχίες, αλλά και για μια νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι ίσως στο τέλος της ημέρας να παίξουν σημαντικό και καταλυτικό ρόλο στο να παρευρεθεί ο κόσμος του «τριφυλλιού» στο γήπεδο της Πρωτεύουσας.

Πάντως, τόσο η Διοίκηση, όσο και η τεχνική ηγεσία  έκαναν (και κάνουν) κάλεσμα στον κόσμο της Ομόνοιας και παρά τα άσχημα αποτελέσματα καλούν τους Ομονοιάτες να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» έτσι ώστε να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι  με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE