Πάμπο έχεις μήνυμα…

Πάμπο έχεις μήνυμα…

Ο Δημήτρης Χριστοφή και στο δεύτερο φιλικό της Εθνικής Κύπρου κόντρα στην Αρμενία αυτή την φορά, είναι μέσα στις πρώτες επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Ραν Μπεν Σιμόν.

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής με αυτόν τον τρόπο στέλνει και το μήνυμα προς Κύπρο μεριά και στον Πάμπο Χριστοδούλου ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει στον “αιώνιο” ντέρμπι την ερχόμενη Παρασκευή.

Πάντως ο Χριστοφή αν δεν κληθεί να ξεκινήσει στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, θα είναι έκπληξη η απόφαση του Πάμπου Χριστοδούλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE