Τραγωδία στην Εθνική Φρουρά: Εντοπίστηκε νεκρός στρατιώτης
Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρμόδιες Αρχές, σήμερα το πρωί, σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς στην επαρχία Λευκωσίας, όταν εντοπίστηκε νεκρός ένας στρατιώτης.
Ο πρώην παράγοντας της «Κυρίας» κατηγορείτο για αδίκημα δόλιας ιδιοποίησης τρεχούμενου νερού, που τελικά μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων δεν υπήρξε εναντίον του οποιαδήποτε γραπτή μαρτυρία εναντίον του κ. Μανώλη με το δικαστήριο να τον αθωώνει.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση «στέκει» από το 2012, όμως η εταιρεία της Ανόρθωσης δεν υπήρχε τότε μιας και ιδρύθηκε το 2014.
Το ποσό των οφειλών ανέρχεται στις 40.000 ευρώ προς την υδατοπρομήθεια, αλλά απ την στιγμή που η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014, θα κληθεί ξανά στα δικαστήρια για να πληρώσει μέρος του ποσού που οφείλει να δώσει.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




