Από κοντά για Ντόσσα – Χαρούμενοι για Ντάνι

Από κοντά για Ντόσσα – Χαρούμενοι για Ντάνι

Έλαβαν μια πρώτη ενημέρωση οι υπεύθυνοι του ιατρικού τημ της ΑΕΛ, αλλά θα μάθουν περισσότερα αύριο για την κατάσταση του Ντόσσα Τζούνιορ. 

Αναμένεται να έχουν απευθείας συνάντηση αύριο Τρίτη, με στέλεχος του ιατρικού επιτελείου της εθνικής ομάδας.

Για να γνωρίζουν από πρώτο χέρι, ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που αφήνει εκτός του σημερινού φιλικού με την Αρμενία, τον δυναμικό αμυντικό. 

Σήμερα πάντως ο Ντόσσα Τζούνιορ, φέρεται να νιώθει καλύτερα, ωστόσο ο Ραν Μπεν Σιμόν, δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του. 

Xαρούμενοι νιώθουν οι υπεύθυνοι (και το ιατρικό επιτελείο φυσικά), για το ότι ο Ντάνι Μπενίτεθ είχε φουλ συμμετοχή στο φιλικό της περασμένης Παρασκευής με την Ρωσική Ούφα. 

Ο Ισπανός εξτρέμ υπολογίζεται για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με τη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE