«Ο καθένας λέει ότι θέλει…» (δηλώσεις)

«Ο καθένας λέει ότι θέλει…» (δηλώσεις)

Μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης (09-11) στον Super Sport FM ο διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε πρόσφατα με την αναβολή του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Απόλλων και τη γενικότερη κατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου της πρωτεύουσας.

Αρχικά είπε: «Οι 12-13 μέρες της διακοπής, θα δώσουν την ευκαιρία στο γήπεδο για να ανασάνει και να μεγαλώσει το χόρτο. Μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, αλλά η ουσία είναι ότι φυτεύτηκε ο σπόρος στις 9 Οκτωβρίου και μέσα σε αυτό το διάστημα, έγιναν εφτά χρήσεις του γηπέδου. Μέσα σε αυτό το διάστημα, η συμπεριφορά του είναι εξαίρετη. Δεν ανέμενα να άντεχε με τόσες χρήσεις.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE