ΚΥΠΡΟΣ: Πάσσαλος της ηλεκτρικής τυλίχθηκε στις φλόγες- Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι της περιοχής καλούσαν την Πυροσβεστική - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Πάσσαλος της ηλεκτρικής τυλίχθηκε στις φλόγες- Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι της περιοχής καλούσαν την Πυροσβεστική - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτιά ξέσπασε σε έναν πάσσαλο της ηλεκτρικής, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα σε σπίτια γειτονιάς, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να τρομοκρατηθούν.

Συγκεκριμένα, κάτοικος της εν λόγω γειτονιάς όπου συνέβη το περιστατικό, το ανάφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισυνάπτοντας μάλιστα φωτογραφία από τη στιγμή που ο πάσσαλος, παραδόθηκε στις φλόγες. Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 7/11, και όπως περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας, οι κάτοικοι της γειτονιάς, ζήσανε μια τρομακτική σκηνή. Ο πολίτης που δημοσίευσε το περιστατικό, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στην Πυροσβεστική, στην Αστυνομία και στον Στρατό για την άμεση ανταπόκρισή τους στη σκηνή, όπως επίσης και τους υπαλλήλους της ΑΗΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE