Από τα κυπριακά καλλιστεία στον στρατό - Το δίμετρο κορίτσι ντύθηκε στο χακί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από τα κυπριακά καλλιστεία στον στρατό - Το δίμετρο κορίτσι ντύθηκε στο χακί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

To 2014 παρέλασε στις οντισιόν του Feel Fantastic και με επιτυχία έφτασε μέχρι τον ημιτελικό. Το 2017 έκανε ένα νέο ξεκίνημα και πλέον είναι  Συμβασιουχος Οπλίτης του Στράτου.

Ο λόγος για την Ιωάννα Χατζηχρίστου, η οποία πλέον είναι στρατιωτικός. Η δίμετρη καλλονή από την Λάρνακα αποφάσισε να εγκαταλέιψει τις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις και να αφοσιωθεί σε κάτι που την ευχαριστεί. Σε επικοινωνία που είχαμε με την Ιωάννα μας πληροφόρησε ότι ο στρατός ήταν πάντα αυτό που ονειρευόταν. Όπως ανέφερε στο ThemaOnline: "Στα καλλιστεία πήγα καθαρά για εμπειρία. Δεν ήταν το επάγγελμα μου και δεν θα το ακολουθούσα ποτέ. Πάντα από μικρή αγαπούσα το στρατό, την στολή, το χακί. " Και συνέχισε: "Αγαπώ να παλεύω, να προσπαθώ και να είμαι δυνατή. Να έχω πειθαρχία, ηθικό και αντοχές. Αγαπώ την πατρίδα μου και θα ήθελα να είμαι με κάποιον τρόπο κοντά της. Επειδή έκανα λάθος επιλογές στο λύκειο και δεν είχα τότε την ευκαιρία την άρπαξα φέτος που ανοίχτηκαν οι θέσεις για τις γυναίκες".  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE