Mικρότερο το ποσό της ρήτρας του Γιάκολις…

Mικρότερο το ποσό της ρήτρας του Γιάκολις…

Μυθεύματα των Ρουμάνων είναι όσα γράφτηκαν χθες, ότι ο Απόλλωνας για να πάρει με ελευθέρα μετεγγραφή τον Γιάκολις το προσεχές Καλοκαίρι, θα πρέπει να πληρώσει 500 χιλιάδες ευρώ.

Η ιστοσελίδα Τhemasports, έκανε μια διερεύνηση του ζητήματος και όπως μάθαμε το ποσό-ρήτρα που μπήκε είναι 300 χιλιάδες ευρώ. Τόσα πρέπει να δώσουν στην Στεάουα οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, αν θέλουν να κάμουν δικό τους τον Κροάτη εξτρέμ το καλοκαίρι του 2018.

Αναλόγως της συνολικής παρουσίας που θα έχει ο παίχτης στους προσεχείς 6-7 μήνες, θα αποφασίσει η διοίκηση, αν θα τον αγοράσει με ελευθέρα μετεγγραφή ή θα επιδιώξει να τον πάρει για δεύτερη χρονιά υπό μορφή δανεισμού.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE