Mικρότερο το ποσό της ρήτρας του Γιάκολις…

Mικρότερο το ποσό της ρήτρας του Γιάκολις…

Μυθεύματα των Ρουμάνων είναι όσα γράφτηκαν χθες, ότι ο Απόλλωνας για να πάρει με ελευθέρα μετεγγραφή τον Γιάκολις το προσεχές Καλοκαίρι, θα πρέπει να πληρώσει 500 χιλιάδες ευρώ.

Η ιστοσελίδα Τhemasports, έκανε μια διερεύνηση του ζητήματος και όπως μάθαμε το ποσό-ρήτρα που μπήκε είναι 300 χιλιάδες ευρώ. Τόσα πρέπει να δώσουν στην Στεάουα οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, αν θέλουν να κάμουν δικό τους τον Κροάτη εξτρέμ το καλοκαίρι του 2018.

Αναλόγως της συνολικής παρουσίας που θα έχει ο παίχτης στους προσεχείς 6-7 μήνες, θα αποφασίσει η διοίκηση, αν θα τον αγοράσει με ελευθέρα μετεγγραφή ή θα επιδιώξει να τον πάρει για δεύτερη χρονιά υπό μορφή δανεισμού.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.

BEST OF TOTHEMAONLINE