Η ΑΗΚ "ξηλώνει" πυλώνες σε Γέρι και Λατσιά

Η ΑΗΚ "ξηλώνει" πυλώνες σε Γέρι και Λατσιά

Αρχίζει την Τρίτη 7/11/2017 η εργασία αποξήλωσης των πυλώνων και θεμελίων της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου που αποτελούσαν μέρος της Εναέριας Διασύνδεσης “Αθαλάσσα-Λατσιά”, 132kV (τμήμα από πυλώνα αρ.1 - 4 & 6 -18) και βρίσκονται στην περιοχή του Δήμου Γερίου και Δήμου Λατσιών.

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών προσωπικό της Αρχής και της εταιρείας στην οποία έχει κατακυρωθεί η εργασία αποξήλωσης, θα χρειαστεί να εισέλθει εντός τεμαχίων με υποστατικά στα οποία βρίσκονται οι πιο πάνω πυλώνες». Για διευκόλυνση των εργασιών η ΑΗΚ παρακαλεί όπως μετακινηθούν ακινητοποιημένα ή σταθμευμένα οχήματα ή άλλα αντικείμενα που μπορούν να μετακινηθούν και βρίσκονται κάτω ή πλησίον από τους πυλώνες και δυνατόν να εμποδίζουν την εκτέλεση των εργασιών. Απολογείται «για οποιαδήποτε ταλαιπωρία που δυνατό να προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της Αρχής».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE