Με αέρα νικητή στην Αρένα… για το πέμπτο σερί τρίποντο!(γράφημα ενδεκάδας)

Με αέρα νικητή στην Αρένα… για το πέμπτο σερί τρίποντο!(γράφημα ενδεκάδας)

Τρένο δίχως φρένα μοιάζει η ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό που παίρνει την μία νίκη πίσω από την άλλη. Οι «κιτρινοπράσινοι» το απόγευμα θα φιλοξενήσουν τον Απόλλωνα στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής έχοντας ως μοναδικό στόχο την 5η σερί τους νίκη και να επιστρέψουν ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ψυχολογία στο συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά τα τελευταία σερί επιτυχημένα αποτελέσματα βρίσκεται στο ζενίθ, με τους ποδοσφαιριστές της Λαρνακιώτικης ομάδας να θέλουν να «χτίσουν» πάνω σε αυτό στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μια ενδεχομένη λοιπόν επιτυχία απέναντι στους «καυνόλευκους» θα ανεβάσει την ΑΕΚ κι άλλο βαθμολογικά, ενώ παράλληλα θα την στείλει στην διακοπή του πρωταθλήματος με τις καλύτερες προϋποθέσεις.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE