Πέσαμε όλοι έξω, για την Ομόνοια του Πάμπου…

Πέσαμε όλοι έξω, για την Ομόνοια του Πάμπου…

Τις πιο δύσκολες στιγμές στην προπονητική του καριέρα περνά ο Πάμπος Χριστοδούλου. Αποφασίζοντας στα μέσα της περασμένης σεζόν να εγκαταλείψει το καράβι της ΑΕΛ, το είδε ως μια τεράστια πρόκληση να μετακομίσει σε εκείνο της Ομόνοιας.

Έβλεπε ότι δεν εξελίσσονταν σωστά τα πράγματα με το project του Νταμπίζα και μάλλον θα σκέφτηκε ότι θα ήταν εύκολο γι’ αυτόν να κάμει τα αυτονόητα και να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα στη φετινή σεζόν.

Να είμαστε ειλικρινείς. Σχεδόν όλοι (δημοσιογράφοι κι άλλοι ειδήμονες του χώρου), κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λέγαμε και γράφαμε, ότι αποκλείεται η Ομόνοια του Πάμπου να πάει πιο κάτω από το σημείο που πήγε την περασμένη χρονιά.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

Συμφωνία για από κοινού συμμετοχή τους σε δικοινοτικό Φεστιβάλ, αλλά και σε συναντήσεις Τεχνικών Επιτροπών, έγινε σήμερα ανάμεσα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.