Αν χάσει βαθμούς και από Πάφο, κανείς δεν θα θυμάται το Χ στο Ντόρτμουντ!

Αν χάσει βαθμούς και από Πάφο, κανείς δεν θα θυμάται το Χ στο Ντόρτμουντ!

Καλό το Τσάμπιονς Λιγκ και η λάμψη του, αλλά στον ΑΠΟΕΛ το έχουν δηλώσει πολλάκις, είτε ευθέως είτε εμμέσως πλην σαφώς, ότι προτεραιότητα τους είναι η κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Γι΄ αυτό και το σύνθημα απ΄ όλους στην ομάδα είναι ένα: Άμεση επιστροφή στις νίκες και να σταματήσει επιτέλους ο ΑΠΟΕΛ να “πετάει” βαθμούς δεξιά κι αριστερά, για να μη χάσει και άλλο έδαφος στην κούρσα για τον τίτλο, η οποία φέτος μοιάζει πιο δύσκολη από ποτέ τα τελευταία χρόνια, αφού ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί.

Να το πούμε ευθέως και χωρίς μισόλογα. Αν η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει απώλειες βαθμών ΚΑΙ με την Πάφο την ερχόμενη Κυριακή (05/11, 16:00) στο ΓΣΠ, κανείς δεν θα θυμάται τον “άθλο” στο Ντόρτμουντ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

Σε θετική από σταθερή αναθεώρησε την προοπτική της Κυπριακής Δημοκρατίας ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Morningstar DBRS, διατηρώντας παράλληλα την πιστοληπτική αξιολόγηση της χώρας στη βαθμίδα «A».

BEST OF TOTHEMAONLINE