ΠΑΦΟΣ: Παραλίγο τραγωδία με ηλικιωμένη γυναίκα που ξάφνιαζε τους οδηγούς σε φώτα τροχαίας - Έξω φρενών οι περαστικοί

ΠΑΦΟΣ: Παραλίγο τραγωδία με ηλικιωμένη γυναίκα που ξάφνιαζε τους οδηγούς σε φώτα τροχαίας - Έξω φρενών οι περαστικοί

Ασυνήθιστο περιστατικό για τα δεδομένα της Πάφου, σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 1/11, στα φώτα τροχαίας της λεωφόρου Ακαμαντίδος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος", μια ηλικιωμένη γυναίκα, προκάλεσε ένα μικρό πανδαιμόνιο όταν το απόγευμα της Τετάρτης 1/11, βγήκε στους δρόμους για να ζητιανέψει από περαστικούς και αυτοκινητιστές, κρατώντας στο χέρι ένα άσπρο πλαστικό ποτήρι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ηλικιωμένη εμφανιζόταν ξαφνικά στη μέση του δρόμου όταν τα φώτα τροχαίας ήταν στο κόκκινο και πλησίαζε τους οδηγούς, προκαλώντας τους μάλιστα ανησυχία, λόγω του απότομου τρόπου που βρισκόταν μπροστά τους. Ωστόσο, όταν τα φώτα άναβαν πράσινο, η γυναίκα τα αγνοούσε. Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, δήλωσε στον "Φ", «ευτυχώς που λόγω των φώτων τροχαίας η κίνηση γίνεται με βραδύ ρυθμό, αλλιώς θα είχαμε σοβαρότερες συνέπειες», ενώ συνέχισε, «η γυναίκα έδειξε να μην αντιλαμβάνεται τους κινδύνους, αφού ακόμη και όταν τα πρώτα αυτοκίνητα στα φανάρια άρχιζαν να κινούνται, αυτή εξακολουθούσε να πλησιάζει τα αυτοκίνητα που δεν είχαν ακόμη ξεκινήσει και έστεκε πλάι τους ζητώντας οικονομική βοήθεια». * Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE